Cum să organizezi exportul din Moldova in cel mai scurt timp?

Cum să organizezi exportul din Moldova in cel mai scurt timp?

Ați știut, că inghețata produsă în Moldova se vinde în câteva tări din Africa, prune în ciocolată produse la Ialoveni se comercializează în Marea Britanie, miere și coarne de padure moldovenesti sunt întrebate în Polonia, Germania, SUA, și alte tări? Iar toamnă trecută s-au trimis loturi de probă cu struguri în Israel, prune în Canada, mere în Arabia Saudita.

Doriți și dvs. să găsiti furnizori noi sau cumpărători peste hotare?  

Imaginați-vă, cît efort au depus companiile de mai sus pentru a găsi potențialii cumpărători. Companiile trebuie contactate la telefon, gasite contactele conducerii și este necesară inițierea unei corespondențe de afaceri. Acest proces consumă mult timp în special timpul directorilor, ei fiind acei care i-au deciziile importante. Acest proces consumă mult timp în special timpul directorilor, ei fiind acei care i-au deciziile importante.

Cum puteți economisi acest timp?  

Serviciul EasyBusiness este soluția dvs., pentru căutarea partenerilor de afaceri în 66 de tări ale lumii! EasyBusiness – face parte din sistemul informațional Kompass, ce activează din 1944 oferind acces la informația veridică și profesională  actualizată regulat ce cuprinde 20 milioane de companii din întreaga lume.  

Baza de date Kompass conține cea mai amplă informație despre companii (telefoane, adrese, e-mail-uri, administratori, produse și servicii, tări de import/export, coduri fiscale etc.), care permite sortarea clienților potențiali dupa 60 de criterii.  

O deosebire importantă de celelalte baze de date sunt contactele veridice și directe ale conducerii companiei, pentru căutarea cărora se cheltuie o mare parte din timpul dvs., prețios.

Respectiv să găsesti un partener garantat de peste hotare poate fi destul de simplu fara mari cheltuieli.  

Accesul la informatia despre potențialii dvs., parteneri pentru o țara pe 1 luna este de 94 Euro.

Share