Despre noi

Scurt Istoric

Primele cataloage tiparite au aparut in Austro-Ungaria la sf.sec. IXX. Mai jos in poza colegul nostru din Letonia tine o carte albastra Kompass editura anului 1878.
about-us-1
In prima editie a business -catalogului  din anul 1878 publicitatea a fost asa:
old-2
old-1
A doua aparitie a catalogului Kompass a avut loc in anul 1944 in Elvetia. Incepind din 1947 sitemul Kompass devine international si se distribuie de la inceput in tarile vorbitoare de limba germana si apoi in Europa si in toata lumea.
In anul 1993 a fost fondata Societatea pe Actiuni Kompass Moldova, scopul de baza a careia a fost integrarea informatiei despre companiile din R.Moldova in sistemul international Kompass. Primul catalog cu companiile din Moldova a fost editat in anul 1995 si numara 1500 de companii.
about-us-2
Mai tirziu au aparut CD si baza de date on-line comuna in internet.

KOMPASS astazi

Acum KOMPASS – este un sistem international, un portal publicitar multilingv, unde agentii de publicitate primesc cereri de oferte de la companii, care cauta furnizori. Tot o data este o baza de date unica, accesul on-line la care permite segmentarea si formarea listelor potentialelor clienti in diferite tari ale lumii. Posibilitatea de a lucra cu listele (filtrare, export si salvarea in contul tau pe site-ul KOMPASS) permite utilizarea acestor date in vinzari active si marketing.
 Standarde unice de colectare, prelucrare si furnizare a informatiei ajuta utilizatorii nostri usor sa gaseasca informatia necesara si le permit sa obtina un profit bun din publicitatea pe site-ul nostru.
 Lucrul intr-o echipa internationala, comunicarea cu colegi din toata lumea ne permite sa pastram un nivel destul de inalt, ce ne ajuta sa sustinem companiile din R.Moldova sa faca relatii de afaceri cu partenerii straini.
paris-kompass

In sistemul KOMPASS puteti gasi:

4600000
Companii
66
Tari
10500000
Contacte directe ale executivilor
1000000
Marci comerciale

Baza de date Kompass Moldova include

19254
Companii
340000
Produse si servicii
25000
Contacte directe ale executivilor
2
Actualizari pe luna