Vizitarea expozitiilor straine

Organizarea si finantarea vizitelor importatorilor din Moldova a expozitiilor specializate din strainatate

Kompass Moldova ajută importatorii:

Sa gaseasca furnizori la expozitiile ce se petrec in 60 de tari ale lumii

Sa obtina compensatii pentru zbor, cazare, mese si serviciile unui traducator.

Sa se cunoasca personal cu reprezentantii companiilor de productie

Sa intocmeasca documentele necesare si sa obtina vize

Beauty Exhibition „Osong 2018”

In septembrie 2018, cu ajutorul Kompass, reprezentantii companiei Ovico SRL au participat la expozitia Beauty Exhibition «Osong 2018″ din Seoul, Coreea de Sud. Intr-o singura zi, reprezentantii companiei au petrecut sapte intalniri si au pus bazele negocierilor ulterioare de afaceri cu alte branduri coreene de produse cosmetice.

Cu siguranta exista dorinta de a merge si la urmatoarea expozitie, din motiv ca exista o multime de marci interesante iar intilniri programate pe zi se petrec nu mai mult de 7 (prin urmare, este logic de a merge cel putin pe 2 zile).
Multumiri traducatorului nostru din limba coreeana – Oxana - fara de care intalnirile noastre nu s-ar fi petrecut in 90% din cazuri, deoarece doar cativa reprezentanti ai marcilor coreene au vorbit in limba engleza.

Rosin Alexandr, OVICO SRL
osong-2018

Beauty Exhibition „Osong 2017”

In septembrie 2017, cu ajutorul Kompass, reprezentantii companiei Sofinaliei SRL si Campad Prim SRL au participat la expozitia Beauty Exhibition „Osong 2017″ din Seoul, Coreea de Sud. Companiile au primit compensatii a cheltuielilor pentru zbor si cazare si au beneficiat, de asemenea, de serviciile unui traducator profesionist. In timp de 3 zile de expozitie, reprezentantii din Moldovei au reusit sa duca negocieri cu 19 producatori. Prin urmare, au fost incheiate mai multe contracte pentru furnizarea produselor cosmetice coreene pe piata moldoveneasca.

osong-1

Dupa organizarea calatoriei, inchipuirea despre compania Kompass sa schimbat. Aceasta nu este doar o baza de date a companiilor, ci si o platforma fiabila in organizarea intilnirilor de afaceri intre parteneri din intreaga lume.
Pe linga rezolvarea problemelor tehnice (asistenta pentru viza, cazare, transport) am avut parte de intalnirile cu partenerii care prezentau interes pentru noi si cu care am incheiat acorduri de cooperare.

Lilian Puzur, Sofinalia SRL

Indus Food 2018

In ianuarie 2018, reprezentantii companiei Doinis Company SRL au participat la expozitia Indus Food 2018. Compensatii monetare a inclus cheltuieli pentru zbor si inregistrarea pentru participarea la expozitie. De asemenea participantilor li sa oferit cazare intr-un hotel 5* cu mic dejun, tichete pentru pranz si cina gratuite pentru perioada expozitiei, toate transferuri si chiar o excursie la Taj Mahal.

Indus

Va exprim sincere multumiri pentru oportunitatea oferita de a vizita expozitia de produse alimentare INDUS FOOD, care a avut loc in perioada 18-19 ianuarie 2018. Vreau sa mentionez ca datorita acestui proiect si suportului companiei KOMPASS Moldova SA am reusit sa intalnesc si sa cunosc multi furnizori si parteneri noi, sa gasesc produse noi si sa vizitez o tara foarte frumoasa.
Pentru noi colaborarea cu KOMPASS Moldova SA a fost intodeauna una placuta si cu rezultate foarte frumoase, care ne permit dezvoltarea fructoasa a afacerii.

Dionis Vilcu, Doinis Company SRL