KOREA PACK 2018

KOREA PACK 2018 - a 21-a expozitie Internationala de tehnologii de ambalare in Coreea

Kompass Moldova SA va invita sa vizitati expozitia KOREA PACK in aprilie 2018 ca buyer profesionist (cumparator). Expozitia va avea loc intre 17 si 19 aprilie la KINTEX (Centrul International de Expozitii din Coreea) din orasul Koyan, Coreea. Online Buyer 1:1 Matching program – un program care reprezinta posibilitatea de a organiza intalniri personale pentru cumparatori si vanzatori in cadrul expozitiei. Intilnirile vor avea loc pe data de 18 aprilie, conform unui program pre-planificat. Inregistrarea in calitate de buyer are loc pe pagina Buyer 1:1 Matching.

Cumparatorii invitati vor primi urmatoarele facilitati si compensatii:

Rambursarea costului zborului – pana la 400 $

Sejur gratuit pentru 2 nopti cu mic dejun inclus pe 17 si 18 aprilie 2018

Servicii de interpretariat in timpul intalnirilor B2B

Intalnire la aeroport, daca este necesar

Scrisoare de invitatie si alte documente necesare pentru obtinerea vizei in Coreea

Inregistrati-va in programul Buyer 1: 1 Matching

FAQ

Multe tari invita cumparatori (buyers) din diferite tari la expozitii pentru a-si promova exporturile. Reprezentantii companiilor specializate din tarile in curs de dezvoltare (tarile din America Latina, CSI si alte state) primesc compensatii pentru costul zborului, cazare si altele. De obicei, numarul compensatiilor este limitat, deci decizia cu privire cui sa compenseze participarea este luata de partea invitanta. Detalii pe pagina Vizitarea expozitiilor straine.
Este necesar sa completati chestionarul pentru potentialul expozant (gratuit). Expediati-l catre organizatori. Organizatorul expozitiei va va informa despre decizia luata. Chestionarul si informatia despre expozitie este aici: KOREA PHARM&BIO.
De regula, organizatorii unor astfel de expozitii delegheaza reprezentantilor locali ai sistemului international informational Kompass de a gasi potentialii participanti in tarile lor si sa invite doar pe cei pentru care tema expozitiei este activitatea principala. De asemenea, Kompass ajuta la completarea chestionarului si primirea compensatiei.
Cu ajutorul nostru, companii din Moldova au zburat in Coreea de Sud la expozitia «Beauty Exhibition Osong 2017» si la expozitia „Indus Food 2018″.
Daca doriti sa primiti invitatii la expozitii, in care exista un mecanism de compensare pentru companiile participante din Moldova, abonati-va la noutatile noastre.