Kaspersky_png
Orice utilizatoz Internetul usor poate deveni victima hacker-ilor. Cu parere de rau aceasta este partea negativa a dezvoltarii tehnologiilor informationale.
Pentru orice afacere este importanta (valoroasa) informatia corporativa. Protectia datelor si functionalitatii retelelor de calculatoare este vitala pentru existenta oricarei companii.
Din 1998 noi utilizam sistemul de protectie „Kaspersky Lab”. Din anul 1999 suntem partenerul lor oficial in Republica Moldova.
Reiesind din experienta noastra multianuala de utilizare si comercializasre a produselor „Kaspersky Anti-Virus” in Moldova, va recomandam produsele acestei companii pentru protectia retelelor corporative si casnice.
 Noi suntem disponibili pentru a va oferi cele mai bune preturui si suport tehnic de inalta calitate a tuturor produselor „Kaspersky Lab”.

Kaspersky Small Office Security

Protectie simpla si sigura


Kaspersky Small Office Security – este o solutie moderna si usor utilizabila, conceputa  in special pentru securitatea intreprinderilor mici. Daca firma Dvs. nu are propriul IT-administrator, iar calculatoarele si serverele Dvs. utilizeaza sistemul de operare Windows, Kaspersky Small Office Security – este solutia perfecta pentru protejarea retelei Dvs. de computere.
product-icon-KSmall

Kaspersky Endpoint Security PENTRU MEDIUL DE AFACERI

Control si protectie dintr-un singur centru

product-icon-select

Kaspersky Endpoint Security pentru mediul de afaceri – produs pentru protectia centralizata a retelei de calculatoare a companiei Dvs. Nivelurile CORE, SELECT sau ADVANS ofera solutia de care aveti nevoie de la baza la securitate anti-virus complexa, inclusiv instrumente de management dispozitivelor mobile si instrumente de administrare a sistemului.