KOMPASS pentru importatori

Moldova – tara importurilor

Ati facut studiu de piata, ati negociat, v-ati asumat riscul importului si promovarii noului bun (produs/serviciu) pe piata autohtona, si cind a venit momentul mult asteptat sa culegeti rodul muncii, timpului si eforturilor depuse, concurentii exploateaza brand-urile promovate de Dvs. Deaceia pentru a mentine piata, Importatorul este nevoit mereu sa fie in cautare de noi furnizori, noi produse/servicii, noi oportunitati de dezvoltare, sa faca studiu de piata atat a celei autohtone cat si a altor tari.

Importatori din intreaga lume deja 70 de ani utilizeaza Kompass. Incercati si Dvs!

Gasiti gratis furnizorii de produse/servicii necesare in tarile de interes. Faceti o analiza detaliata a furnizorilor potentiali. Doar printr-un singur clik, utilizind serviciul RFQ, expediati cererea de oferta companiilor de interes. Alegeti furnizorii care va ofera cele mai avantajoase conditii.

Benefeciati de cataloagele PDF de produse si servicii a companiilor

Vizualizati fotografiile si descrierea detaliata a produselor cautate.

Utilizind orice combinatie de criterii din cele 30 propuse , selectati din baza de date listele companiilor necesare, salvati-le in format xls si completati propria baza de date a furnizorilor pe seama informatiei din KOMPASS

Informati-va ce raport de credit va primi partenerul extern despre compania Dvs, cind va solicita raport de credit pe compania D-ra.

Benefeciati de rapoarte de credit despre furnizorii existenti si cei potentiali.