KOMPASS pentru vinzari in Moldova

In conditii de piata cresterea vanzarilor poate fi realizata in doua moduri: campanie de publicitate sau prin activarea vanzarilor directe. Unicitatea sistemului KOMPASS, se manifesta atat ca o platforma de publicitate pentru segmentul B2B, precum si o baza de date extinsa a companiilor din Moldova pentru expansia vanzarilor directe:

Acces gratuit la site-ul nostru si utilizarea a bazei de date KOMPASS Moldova creeaza un flux de vizitatori ai site-ul Dvs-stra si ofera agentilor de publicitate un numar mare de cereri.

Cea mai mare baza de date in Republica Moldova este cel mai bun instrument pentru departamentul de vanzari in segmentul B2B.

In ce scop se utilizeaza baza de date a companiilor autohtone?

Invitarea reprezentantilor companiilor din Moldova pentru participare la seminare, prezentari si expozitii, la care participa compania Dvs

Pentru oferte de produse/servicii proprii companiilor, care desfasoara aceeasi activitate, dar nu sunt consumatorii produselor/serviciilor Dvs

Pentru majorarea vanzarilor pe piata locala

Pentru depistarea persoanelor de decizie (PD) in cadrul companiilor locale

Pentru compararea conditiilor de livrare a furnizorilor

Pentru cautarea noilor furnizori de produse/servicii

Pentru marketing si studiu de piata

Oferim diverse variante de lucru:

Putem realiza o gama completa de sarcini pentru generarea de lead-uri (crearea unei liste de companii tinta, scrierea unui script, efectuarea de apeluri reci, identificarea clientilor potentiali)

Putem crea pentru dvs. o baza de date a potentialilor clienti, precum si sa actualizam baza de date existenta

Puteti crea listele companiilor relevante sinestatator sau sa le solicitati la noi

Puteti sinestator plasa informatii despre compania Dvs. pe site-ul nostru. In caz de dificultati‚ sau lipsa de timp reprezentantul companiei noastre va face acest lucru pentru Dvs.

Puteti utiliza site-ul kompass.com sau baza de date noastra pentru сautarea clientilor potentiali

Puteti face expedieri utilizind aceste liste, sau putem face aceasta operatie (acest lucru) pentru tine