Monitorizare companii

Deseori furnizam produsele noastre fara achitare in avans, in special partenerilor de incredere. Insa si acestea pot intimpina probleme. Despre problemele partenerilor nostri dorim sa stim din timp, pentru a lua o decizie corecta si pentru a minimiza propriile riscuri.
Există surse de informații, în care toate companiile publică în mod obligatoriu informații despre modificările datelor lor – schimbarea directorului, adresei juridice, începutul procesului de lichidare, etc.
Insa căutare și urmărirea constantă a acestor informații necesita timp. Pentru ca procesul de urmarire a modificarilor sa nu va rapeasca din timp, noi am creat serviciul «Monitorizare companii».

Controlul saptaminal a schimbarilor in informatia partenerilor Dvs. de afaceri

Ce voi cunoaste daca comand acest serviciu?

Cerere pentru monitorizare companiilor

Schimbarea adresei juridice

Modificări în lista fondatorilor

Schimbare administrator

Micsorarea capitalului statutar

Stoparea activitatii

Reluarea activității

Inceputul reorganizarii

Inceputul procesului de lichidare

Schimbarea denumirii

Lichidare


Serviciul nostru vă permite ușor, rapid și ieftin sa primiti informații despre modificarile in datele companiilor.
Raport săptămânal va fi expediat la adresa de e-mail pe care l-ati indicat la momentul indeplinirii comenzii.
Costul monitorizarii a unei companie din Moldova pe lună va constitui numai 18 de lei, inclusiv TVA. Prețurile pentru acest serviciu pentru companiile străine depinde de țara de înregistrare a companiei și variază de la 0,5 până la 2 euro pe lună. Pentru a comanda serviciul de monitorizare a persoanelor juridice telefonati sau completați Formularul.